Valgiarasciai.lt komercinio pasiūlymo paraiška

Gaukite Jūsų poreikius atitinkantį kainos pasiūlymą už naudojimąsi sistema Valgiarasciai.lt.

Prieš pildydami formą, susipažinkite su taisyklėmis:

- Pasiūlymą teikiame dalyvavusiems sistemos Valgiarasciai.lt nuotoliniame pristatyme ir turėjusiems galimybę įvertinti siūlomų sprendimų poreikį. Jeigu pristatyme nedalyvavote, užsiregistruoti į jį galite čia: www.vlg.lt/pristatymas (pristatymas - nemokamas, nuotolinis (Zoom, MS Teams ar Google Meet), 30-60 min. trukmės, Jums tinkamu laiku (suderinsime susisiekę));
- Pasiūlymą paruošiame pagal Jūsų atsakymuose pateiktą informaciją;
- Jeigu atsakymas privalomas, tačiau klausimas Jums neaktualus - įrašykite "0" arba "-";
- Pasiūlymą pateiksime artimiausiu metu. Jei turėsime klausimų dėl Jūsų atsakymų, - susisieksime;
- Neprivalome pateikti pasiūlymo ar organizuoti nuotolinio sistemos pristatymo bei tokio sprendimo argumentuoti, jeigu nematysime bendradarbiavimo galimybių.

Jeigu sutinkate su šiomis sąlygomis, užpildykite formą ir jos pabaigoje paspauskite mygtuką "Pateikti".

Pateikti duomenys bus naudojami pasiūlymo derinimo tikslais. Dėl duomenų naudojimo visuomet galite kreiptis: tel. 8-699-46657 arba pagalba1@valgiarasciai.lt.

Jei pildant kiltų klausimų, susisiekite tel. 8-699-46657.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Užsakovo (įmonės/įstaigos) pavadinimas arba vardas ir pavardė (jei veikiate pagal individualios veiklos pažymą). *
Juridinio asmens kodas  arba individualios veiklos pažymėjimo numeris *
Kelioms maisto gamybos vietoms (kavinėms, valgykloms, restoranams ar kt.) naudotumėte sistemą Valgiarasciai.lt? Nurodykite maisto gamybos vietų pobūdį. *
Pvz.: 1 kavinė, 2 mokyklų/darželių valgyklos, 1 restoranas, 1 maisto produktų gamybos įmonė ir pan.
Kiek reikia sistemos vartotojų iš viso? *
Kiek žmonių turėtų savo individualius prisijungimus prie sistemos Valgiarasciai.lt?
Su kiek maždaug skirtingų produktų/žaliavų dirbate sudarinėdami savo patiekalų receptus/technologines korteles? Parašykite skaičių su +/- 50 vnt. paklaida. *
Skaičiuojama kiekviena atskira žaliava tiek skirta maisto produktų tiek ir jų pakuotės gamybai (pvz. morkos, agurkai, cukrus, druska, kartonas pakuotei A, plastikinė dėžutė B ir t.t. yra atskiri produktai/žaliavos, ir t.t.). Nurodykite objektyviai Jūsų darbui reikalingą skirtingų produktų skaičių su +/- 50 vnt. paklaida. Dirbant su sistema šį kiekį vėliau galima didinti ar mažinti.
Kiek maždaug receptų iš viso pageidautumėte turėti sistemoje (tiek naudojamų gamyboje, tiek ir esančių archyve)? Parašykite skaičių su +/- 50 vnt. paklaida. *
Pvz. Jei turite valgyklą, restoraną bei gamybinę įmonę (cechą), kur valgykla nuolat gamina maždaug 50 skirtingų patiekalų,  restoranas dar 60, o gamybinis cechas gamina 30 rūšių maisto produktų ir 10 rūšių pakuočių, taip pat jei dar turite ir papildomą 320 technologinių kortelių archyvą (kurių kasdien nenaudojate, bet norite turėti sistemoje), tuomet bendras skaičius būtų 470 receptų (50+60+30+10+320). Receptas - tai arba galutinis receptas arba pusgaminis. Receptas gali būti sukurtas tiek maisto patiekalui, tiek ir jo pakuotei. Nurodykite objektyviai bendrą Jums reikalingą skaičių.
Kiek maždaug skirtingų patiekalų nuolat gaminate (įskaitant gėrimus, maisto pusgaminius, pakuotes ir kt.) visose Jūsų maisto gamybos vietose, kurias norėtumėte  aptarnauti su sistema Valgiarasciai.lt (su +/- 50 vnt. paklaida)? Neskaičiuokite receptų archyve, kurie nenaudojami arba retai naudojami). *
Pvz. jei restorane nuolat gaminama maždaug pagal 120 technologinių kortelių, o kavinėje gaminama dar pagal 60, tai reikalingas skaičius būtų viso 180 (120 + 60). Kaip atskirus receptus skaičiuoti reikėtų viską, kas gaminama pagal atskiras technologines korteles, t.y. tiek galutinius patiekalus, pusgaminius, tiek ir pakuotes maistui, pvz. gėrimus, karštuosius, desertus, padažus, tešlas, prieskonių mišinius, kartonines dėžutes, plastikinius dangtelius ir t.t.
Ar reikalingas technologinių kortelių sugeneravimo modulis (technologinės kortelės automatiškai atsinaujina pakeitus receptą, žaliavų kainas ir t.t.)? *
Ar reikalingas skaičiavimų/ataskaitų modulis? Jis leidžia: 1) apskaičiuoti reikalingų maisto bei pakuočių gamybai žaliavų kiekius/kainas (pagal galutinių patiekalų porcijų ar pramoninių maisto produktų (su pakuote) skaičių ; 2) sugeneruoti kalkuliacines-gamybines korteles masinei, pasirinkto atitinkamų patiekalų porcijų kiekio, gamybai. *
Šis modulis periodiškai gali būti papildomas naujomis skaičiavimo galimybėmis/ataskaitomis.
Jeigu gaminate nuolatiniams išorės klientams (furšetams, konferencijoms, darželiams, mokykloms, stovykloms, ligoninėms, maitinate įmonių kolektyvus ir pan.) arba, jeigu maisto negaminate, tačiau kitiems maistą gaminantiems subjektams tvarkote maisto gamybos dokumentus, tuomet, nurodykite kiek apytiksliai tokių klientų norėtumėte aptarnauti naudojant sistemą Valgiarasciai.lt? *
Šis skaičius apsako, kiek atskirų nuolatinių klientų/maisto dalinimo vietų galėsite sistemoje sukonfigūruoti patogesniam darbui, t.y. priskirti jiems gaminamus patiekalus, sudėlioti atskirus meniu (pvz. Klientas "X" (jo dienos pietų meniu, savaitinių verslo pusryčių meniu ir t.t.); Klientas "Y" (jo vasaros stovyklų meniu, seminarų kavos pertraukėlių meniu); Restoranas "Z" (vasaros terasos patiekalų meniu; pagrindinės salės meniu; baro meniu ir t.t.)) bei, kad jiems galėsite sugeneruoti technologines korteles. Jei neturite poreikio taip organizuoti svarbesnių/nuolatinių klientų meniu, tuomet rašykite čia nulį.
Ar reikalingas perspektyvinių valgiaraščių/mitybos plano modulis pvz. vaikų maitinimui ugdymo įstaigose, pacientų maitinimui ligoninėse ar kitų grupių maitinimui pagal įvairias dietas/normas (pvz. dienos kainą, baltymų, riebalų, angliavandenių, energinės vertės, skaidulinių medžiagų, druskos, cukraus kiekio ar kitus rodiklius)? *
Kiek skirtingų perspektyvinių valgiaraščių/mitybos planų Jums gali iš viso reikėti, atsižvelgiant į aptarnaujamų įstaigų ir valgančiųjų grupes (pvz. amžiaus, specialių mitybos poreikių ir kt., kurioms naudojami atskiri valgiaraščiai). *
Pvz. gali reikėti bent po vieną skirtingą valgiaraštį kiekvienai žmonių amžiaus grupei ar valgantiems pagal skirtingas dietas. Įvertinkite ir tai, kad gali būti reikalingi papildomi valgiaraščiai, pvz. vegetarinis, ar individualiai parengtas pagal gydytojo rekomendacijas spec. mitybos poreikių turintiems asmenims. Nurodykite bendrą skirtingų valgiaraščių skaičių, kurio Jums gali reikėti sistemoje.
Kelioms įstaigoms arba kokiam skaičiui jūsų aptarnaujamų klientų rengtumėte sistemoje perspektyvinius valgiaraščius/mitybos planus? *
Nurodykite kuo tiksliau skaičių, kuris reikalingas Jūsų darbui. Vėliau šį skaičių galima bus keisti pagal poreikį.
Ar reikalingas valgiaraščio-reikalavimo modulis, kuris suskaičiuoja žaliavų sąnaudas gaminant pagal vieną ar kelis perspektyvinius valgiaraščius ir atsižvelgiant į valgančiųjų skaičių pvz. per pusryčius, pietus ir pan.? Modulyje parengiamos dienos bei suminės (pasirinkto laikotarpio) ataskaitos*. *
* Ataskaita pilnai pritaikyta ir valstybinių bei savivaldybių maitinimą organizuojančių įstaigų darbui.
Ar reikalingas sandėlio apskaitos modulis?
Sandėlyje galima pajamuoti produktus/žaliavas, nurašyti pagal valgiaraščius-reikalavimus ar gamybines ataskaitas/aktus (nurašoma pagal FIFO metodą), matyti atsinaujinusius likučius, gauti pasirinktų laikotarpių ataskaitas su žaliavų kiekių/kainų judėjimu bei likučiais sandėlyje. Galimos pastebėtų klaidų korekcijos.
Clear selection
Jeigu nesate tikri, kad sistema atlieka tai, ko Jums reikia, čia galite laisvu stiliumi aprašyti, kokių konkrečiai sprendimų ieškote, ką sistema turėtų daryti ir panašiai.
Ruošdami Jums pasiūlymą galėtume įvertinti ar sistema gali būti pritaikoma Jūsų poreikiams arba galėtume Jus informuoti, kada tokios funkcijos būtų įdiegtos, pagal mūsų sistemos tobulinimo planus. Turime ir automatizuotų skaičiavimų sprendimų per REST API sąsają, kur sistema atlieka skaičiavimus pagal Jūsų sistemos užklausas "bendraudama" tiesiogiai pvz. su Jūsų užsakymų, sandėlio ar dar kitokia sistema.
Papildomi komentarai, pageidavimai, pastabos.
Parašykite viską, kas manote yra svarbu ir ką Jūsų nuomone turėtume žinoti ruošdami Jums pasiūlymą.
Užsakovo atstovo, su kuriuo reikia derinti licencijos sąlygas, vardas *
Užsakovo atstovo pareigos *
Užsakovo atstovo telefonas susisiekimui *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy